عاموس یادلین: برنامه هسته‌ای ایران بسیار مستحکم است-راهبرد معاصر

عاموس یادلین: برنامه هسته‌ای ایران بسیار مستحکم است

رئیس سابق رکن اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی با اذعان به اینکه برنامه هسته‌ای ایران بسیار مستحکم و گسترده است، گفت تهران دو دهه است که برای وقوع حمله‌ای در نطنز آماده شده بود.
تاریخ انتشار: ۱۰:۵۳ - ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - 2021 April 18
کد خبر: ۸۴۲۹۵

به گزارش راهبرد معاصر، علی‌رغم سیاست رژیم کودک‌کش صهیونیستی در مخفی نگه‌داشتن اقدامات تروریستی علیه جمهوری اسلامی ایران، این بار اما مقامات این رژیم به شکل علنی‌تری در حال اذعان به دست‌داشتن در خرابکاری اخیر در تأسیسات هسته‌ای نطنز هستند.

 

«عاموس یادلین» رئیس سابق رکن اطلاعات ارتش اسرائیل و رئیس کنونی اندیشکده مطالعات امنیت داخلی این رژیم، طی مصاحبه‌ای با شبکه «سی‌ان‌بی‌سی» گفت ایران ۲۰ سال است که انتظار چنین حمله‌ای در نطنز را داشت.

 

یادلین ضمن اشاره به اقدام رژیم صهیونیستی در دهه‌های قبل علیه برنامه اتمی کشورهای عراق و سوریه، اعتراف کرد: «صدام و اسد، غافلگیر شدند. ایران ۲۰ سال منتظر این حمله بود. اما برنامه هسته‌ای ایران بسیار مستحکم‌تر و گسترده‌تر است».

 

وی با اذعان به اینکه سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی کشورهای مختلف جزئیات دقیقی از مکان‌های برنامه هسته‌ای ایران ندارند، گفت: «ایران از کارهایی که ما انجام دادیم، درس آموخت».

 

وبگاه سی‌ان‌بی‌سی سپس به نقل از کارشناسان و تصمیم‌گیران نظامی در تل‌آویو نوشت که فارغ از نتیجه مذاکرات هسته‌ای در وین، اسرائیل پنج استراتژی برای متوقف کردن ایران دارد:

 

فشار آوردن برای توافق قوی‌تر بین ایران و گروه ۱ + ۵
بهای تداوم این مسیر را از طریق تحریم و دیپلماسی برای ایران گزاف کند.
استفاده از حملات مخفیانه، اقدامات پهانی و حملات سایبری
بمباران برنامه هسته‌ای ایران
فشار آوردن برای تغییر حکومت ایران، که این دشوارترین استراتژی است.


عاموس یادلین سپس به غنی‌سازی ۶۰ درصدی اورانیوم توسط ایران اشاره کرده و افزود: «توافق اولیه اثبات کرد که مشکل‌دار است، ببینید با چه سرعتی در حال حرکت هستند. آنها می‌توانند به‌زودی اورانیوم غنی‌شده کافی برای دو یا سه بمب داشته باشند».

 

روزنامه «جروزالم‌پست» نیز چند روز پیش با اشاره تلویحی به دست داشتن سازمان «موساد» در خرابکاری در تأسیسات نطنز، گفت کابینه امنیتی رژیم صهیونیستی روز یکشنبه و بعد از دو ماه تشکیل جلسه می‌دهد./فارس

 

ارسال نظر